Is jouw peuter van 3 onhandelbaar? Groeii helpt

Heb jij een peuter van rond de 3 die onhandelbaar is? Dan is het tijd om hulp in te schakelen van Groeii. Een peuter van 3 jaar die onhandelbaar is kan namelijk behoorlijk lastig zijn, zeker omdat ze rond die leeftijd goed weten wat ze willen. Als ze niet krijgen wat ze willen, kunnen ze agressief reageren en bijvoorbeeld gaan slaan en schoppen. Natuurlijk kan dit weleens gebeuren, maar als het regelmatig gebeurt, spreek je van een peuter die onhandelbaar is. In dat geval moet je hulp inschakelen. Groeii kan helpen door praktische begeleiding aan te bieden aan alle ouders die hiermee te maken hebben. Het is namelijk voor het hele gezin vervelend als een peuter 3 jaar onhandelbaar is, en vaak werkt het niet als je boos wordt of de peuter straf geeft. Wat kan Groeii precies voor je doen?

Groeii kan helpen

Groeii kan helpen bij onhandelbare kinderen van alle leeftijden, dus niet alleen bij peuters van rond de 3 jaar oud. Ze bieden ondersteuning zodat je jouw kind beter kan begrijpen en beter leert om te gaan met de situatie. Want wat is eigenlijk de oorzaak van een onhandelbaar kind? Het kan meerdere oorzaken hebben, bijvoorbeeld een verstandelijke beperking, onbegrip vanuit de ouders of een situatie die te maken heeft met een broertjes of zusjes. Dit zijn allemaal situaties waarin het voor de ouders lastig kan zijn om de peuter te begrijpen. Dit maakt het voor het kind lastig om hiermee om te gaan. Denk je dat Groeii wel kan helpen in de situatie van je kind?

Contact opnemen met Groeii

Als je denkt dat Groeii wel kan helpen in jouw situatie, dan is het tijd om contact met ze op te nemen. Ze bekijken je gehele situatie en stellen samen met jou doelen op. Vervolgens doen ze er samen met jou alles aan om die doelen te bereiken. Groeii kan jou niet alleen helpen met een onhandelbare peuter van 3 jaar oud, maar ook met o.a. jongerencoaching, gezinscoaching, leerproblemen en financiële hulp. Kijk voor alle actuele diensten van Groeii op hun website, en wie weet kunnen ze jou wel helpen om het dagelijkse leven weer op te pakken zoals je zou willen. Ook als je denkt dat jouw situatie niet op te lossen valt, komt dit bedrijf met een oplossing! Schroom dus niet om contact op te nemen als je hulp nodig hebt op dit gebied.

Share

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Creatief bezig zijn en ontspannen in je vrije tijd

Investeren in je vrije tijd is een belangrijke investering. Met onze drukke werkschema's en...

Het investeren in panden

Investeren is een heel breed woord. Dit houdt in dat je in een hele...

Online werken op een effectieve manier

Veel mensen werken tegenwoordig online. Het kan soms vermoeiend zijn om constant naar een...

De zoete aantrekkingskracht van online chocolade winkelen

Stel je voor, je zit lekker op de bank, het is koud buiten en...