Rust in je lichaam

We leven in een hectische tijd. We duiken van de ene crisis in de andere en dat gaat ons niet in de koude kleren zitten. Het kan ervoor zorgen dat we ons angstig voelen of dat we van tijd tot tijd in paniek raken. Zelfs als we de situaties in de wereld niet overdenken, kan ons lichaam nog altijd stress ervaren. Hoe ga je daarmee om en hoe zorg je dat je het weer tot rust brengt?

Alle aandacht voor de zorg

Allereerst is het in deze tijd heel makkelijk om oog te verliezen voor de zorg van je lijf. Bijvoorbeeld omdat je constant afspraken hebt of omdat je je treurig voelt. Dit resulteert er echter al snel in dat je je nog zwakker en slechter voelt, ook emotioneel. Wees dus lief maar ook een beetje streng voor jezelf als het om de zorg van je lichaam gaat. Eet genoeg en gezond, zorg voor persoonlijke hygiëne en neem voldoende rust.

Bewust in je lichaam

En als je het gevoel hebt dat de paniek je bekruipt, wees dan heel bewust van je lichaam. Voor veel mensen werkt het niet als ze het langere tijd proberen weg te stoppen, soms wordt het daar alleen maar erger van. Plaats je handen op je borst en buik en wees je bewust van je ademhaling. In veel situaties kan dit al helpen. Je gaat, als het ware, even weg uit je hoofd en neemt de tijd om naar je lijf te luisteren en het tot rust te brengen.

Een hulpmiddeltje

Soms is dat niet genoeg en heb je een extra hulpmiddeltje nodig. Bijvoorbeeld als het onrustige gevoel je wakker houdt ’s nachts. Je kan dan met wietolie slapen. Door een beetje wietolie te slikken, kunnen de paniekerige gevoelens in je lichaam minder worden waardoor je slaap kan vatten.

Hoe werkt het?

In wietolie zit THC, geen CBD, je wordt er dus niet high van maar wel wat rustiger. Weet je niet zeker of je een middel als wietolie moet gebruiken, overleg het dan met een arts. Veel mensen zweren erbij, maar er wordt ook nog onderzoek naar gedaan. Het is wellicht de oplossing voor jou.

In je winkelmandje

Je kan THC olie kopen op het internet en ook in sommige winkels. Maar via een webwinkel is wel het makkelijkst. Dan wordt het met een paar klikken van je muis, zo aan de deur bezorgd! Het is een moeilijke tijd, maar door de rust te bewaren wordt alles makkelijker.

Share

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Verf van Sigma kan je simpel online gaan bestellen

Verf is iets wat veel mensen op een dagelijkse basis nodig hebben. Verf kan...

Online werken op een effectieve manier

Veel mensen werken tegenwoordig online. Het kan soms vermoeiend zijn om constant naar een...

De juiste sfeer zetten met je terrasontwerp

Wanneer de dagen langer worden en de temperaturen stijgen, dan weet je dat het...

Waarom zonnepanelen kiezen voor je huis

Zonnepanelen zijn een geweldige manier om je energierekening te verlagen en tegelijkertijd bij te...