Waardering tonen aan je werknemers

Veel mensen die in dienst zijn van een bedrijf vinden het erg fijn om waardering te ontvangen van hun leiding gevende. Dit kan zijn omdat ze hard hebben gewerkt het jaar door en hier een bepaalde gelegenheid voor is. Bij feestdagen kan het zo zijn dat je dan een geschenk ontvangt van je werkgever. Dit geeft je vaak voldoening en je krijgt hierdoor meer respect en motivatie voor je werkgever. Het is super fijn als je bijvoorbeeld je leven lang gewerkt hebt bij hetzelfde bedrijf om aan het einde van je loopbaan iets te ontvangen van ze. Wat ontvang je van je werkgever?

Welke manieren zijn er om waardering te tonen?

De werkgever kan op verschillende manieren zijn waardering tonen naar het personeel opf bijvoorbeeld zakelijke klanten. Dit kan door middel van een werk uitje zijn of bijvoorbeeld een geschenk. Met kerst ontvang je als werknemer vaak een kerstpakket van je leidinggevende. Dit is erg leuk om te krijgen en je bent altijd erg benieuwd wat hier in zit. Als werkgever is het vaak lastig om de juiste geschenken te bestellen. Het is dan ook fijn als werkgever dat je hier een vaste partij voor hebt waar je jaarlijks of maandelijks deze geschenken kan bestellen. Hierdoor hoef je niet telkens opnieuw te zoeken voor een geschikte partner hiervoor en gaat het bestellen vaak toegankelijker dan als dit niet het geval is.

Welke gelegenheden zijn hier voor?

Er zijn verschillende gelegenheden wanneer dit van toepassing zou kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan oud en nieuw. Veel mensen ontvangen ook bij deze feestdag een geschenk van de werkgever als afsluiting van het jaar. Nieuwjaars relatiegeschenk is dan ook leuk om te krijgen van je leidinggevende. Ook als je lang gewerkt hebt voor een bedrijf en je hebt er bijvoorbeeld 50 jaar gewerkt dan kan het zo zijn dat je een cadeau jubileum bedrijf ontvangt van je werkgever.

Wat kan je het beste doen?

Zoek naar de juiste partij die je kunnen voorzien van deze geschenken zodat je een consistente samenwerking hebt. Hierdoor zal je ook in de toekomst niet op zoek moeten gaan naar een nieuwe partij hiervoor. Dit is erg fijn want je weet hierdoor wat je kan verwachten en wat de kwaliteit is van dit product. In het vervolg kan je dus makkelijker je geschenken bestellen aangezien je de juiste mensen hiervoor hebt en weet dat het goed is wat je krijgt.

 

Share

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Inspirerende Amsterdamse activiteiten voor digitale nomaden

Ik ben net terug van een reis naar Amsterdam en wilde een aantal van...

De badkamer opnieuw decoreren

Wil je de badkamer opnieuw decoreren? Dan is het belangrijk om te kijken voor...

Het kopen van een deurmat

Misschien denk je er niet veel bij na wanneer je een van plan om...

3 tips bij voetbal voorspellingen

Ben jij op zoek naar een aantal tips als het gaat om voetbal voorspellingen?...