Met Frake hout maak je je gevel tot een kunstwerk!

Nederlandse huizen worden, over het algemeen, gebouwd met een bakstenen buitenkant. Die bakstenen blijven lang mooi, maar op een gegeven moment is de sjeu er wel een beetje af. En dan wordt het wel tijd om daar iets aan te gaan doen. Je kunt er dan voor kiezen om je gevel te bekleden met Frake hout. Frake hout is kaarsrecht en zal niet meer krimpen of uitzetten. Dit komt door de behandeling die het hout krijgt. Je kunt met Frake hout je huis een totaal ander uiterlijk geven. En dan is het weer als nieuw!

Gebruik Frake hout voor een extra laag isolatie

Isolatie is belangrijk, als er iets is dat we leren van onze energierekening is dat het wel. En dus kan zo'n mooie gevelbekleding van Frake hout een dubbel doel dienen. Je kunt deze gevelbekleding van Frake hout voor je bestaande gevel plaatsen en dan tussen de bestaande en de nieuwe gevel extra isolatie toevoegen. Zeker wanneer je buitenmuren nog niet geïsoleerd zijn is dat een heel goed idee. Je bespaart daarmee veel geld aan stookkosten en je hebt ook direct een woning die eruit ziet als nieuw. Je slaat dus twee vliegen in één klap. Kijk maar eens op de website naar welke mogelijkheden er allemaal zijn. Dat zijn er meer dan je je kunt voorstellen.

Hoe zijn je kozijnen er aan toe?

Kies je er, met het plaatsen van Frake hout als gevelbekleding ook direct voor om een mooie nieuwe voor- en achterdeur te plaatsen, dan is het wel slim om ook direct kozijn profielen van goede kwaliteit te bestellen. Deze kozijn profielen zijn geschikt voor toepassing aan alle buitendeuren en ze worden onbehandeld geleverd. Dat heeft als groot voordeel dat je ze zelf de kleur kunt geven die past bij de rest van je huis. Heb je een muurtje gezet in je, voorheen open, woonkamer en moet daar een deur in komen? Ook dan zijn er kozijn profielen te vinden op de website.

Verbeter je huis en help het milieu een handje

Het lijkt niet zo duurzaam om te kiezen voor Frake hout voor je gevelbekleding, maar dit hout is écht duurzaam. Je hebt er jarenlang plezier van. Je helpt het milieu een handje doordat je minder hoeft te gaan stoken. Ook het isoleren van de rest van je huis is altijd een goed idee. Niet alleen voor het milieu maar ook zeker voor je portemonnee. Je merkt het direct: de energierekening zal een stuk lager uitvallen.

Share

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Revamp Your Garden: Puinzakken Ophalen & Tuinaarde Big Bag Solutions

Are you planning to give your garden a complete makeover? If so, you'll need...

Nieuws is weg op iphone

Een verontrustende ontwikkeling voor technologie enthousiastelingen: Apple heeft de Nieuws-app verwijderd van de iPhone....

Relax en ontspannend basketballen

Een leuk potje basketballen of voetballen met vrienden na werk om te relaxen en...

In welke mate maken overheidssteun en investeringen in nieuwe technologieën het verschil voor de economie van landen in europa?

Hoe beïnvloeden overheidssteun en investeringen in nieuwe technologieën de Europese economie? Overheidssteun en investeringen...