3x sporten die je eens kunt proberen

Tennis 

Een sport die iedereen kent en door het hele land beoefend kan worden! Het is vaak een kwestie van een baantje boeken, rackets en ballen scoren en je kunt de baan op! Nederland ligt vol met tennisbanen, dus de kans is groot dat je al snel een baantje vindt bij jou in buurt. Heb je nog nooit getennist? Dan kan het in het begin best lastig zijn om rally’s te spelen. Begin daarom niet te moeilijk en start in het servicevak. Sla daarnaast niet te hard zodat het voor je tegenstander makkelijker is om de bal terug te slaan. Wanneer je dit onder de knie hebt, kun je steeds een stapje naar achteren. Hoe verder je uit elkaar staat, hoe moeilijker het wordt!

Padel 

Padel is de snelst groeiende sport van Nederland en dus razend populair! Er worden dan ook steeds meer padelbanen aangelegd. Padel is toegankelijk voor iedereen en alle niveaus. Padel is een stukje toegankelijker dan tennis. Je speelt namelijk al snel lange rally’s, ongeacht het verschil in spelervaring. Wil je het eens proberen? Voor een potje padel in Amsterdam zuid kun je terecht bij The Padellers. Daar liggen binnenbanen die je online kunt boeken volgens het pay & play principe! Je zit dus niet vast aan een lidmaatschap, maar je kunt het geheel vrijblijvend een keertje proberen. Kom je niet uit Amsterdam? Dan zijn er bij ThePadellers genoeg locaties door heel het land waaronder: Padel Den Bosch wat op steenworp afstand ligt van de locatie in Rosmalen.

Hardlopen 

Hardlopen is een sport die je altijd en overal kunt beoefenen. Je kunt er daarom ook gemakkelijk mee starten. Althans, dan lijkt vaak zo. Wanneer hardlopen niet echt voor jou is weggelegd, is het moeilijk om ermee te beginnen. Een goede manier om dan toch te beginnen is door het stellen van korte termijn doelen. Breidt de afstanden steeds iets verder uit wanneer je merkt dat de gekozen afstand je gemakkelijk af gaat. Begin alleen niet te enthousiast, maar bouw het rustig op om onder andere blessures te voorkomen.

Share

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Zo zorg je ervoor dat jouw kind geniet van elke schooldag!

Als je kind binnenkort voor het eerst naar school gaat, dan is dit zowel...

Inspirerende Amsterdamse activiteiten voor digitale nomaden

Ik ben net terug van een reis naar Amsterdam en wilde een aantal van...

Een tijdelijke traplift huren 

Als je een auto-ongeluk hebt gehad of het slachtoffer bent geworden van een bedrijfsongeval,...

Hoe kun je je woning veiliger maken?

Het is voor veel mensen erg belangrijk dat hun woning zo veilig mogelijk is....