De beste printer voor jou

Ben je op zoek naar de beste printer? Dan kan de zoektocht nog best lastig worden, aangezien er zoveel printers zijn. Allereerst moet je ook gaan kijken wat voor printer je nodig hebt, want ook daar zit een verschil in. Welke printers zijn er allemaal? Dat lees je hieronder!

Welke printer heb je nodig

Als je een printer nodig hebt, dan bekijk je eerst wat je nodig hebt voor je de beste printer kan aanschaffen. De verschillende printers die er zijn lees je hier:

  • Laserprinters; dit is de beste printer als je vooral tekstdocumenten in hoge kwaliteit moet printen.
  • Inkjetprinters; dit is de juiste printer als je naast tekstdocumenten, ook foto’s en afbeeldingen moet printen.
  • All-in one printers; dit is de beste printer als je ook moet kopiëren en scannen. Je schaft dan een 3-in-1 multifunctionele printer aan. Wil je ook nog kunnen faxen? Schaf dan een 4-in-1 multifunctionele printer aan.
  • Draagbare printers; hiermee kun je gemakkelijk onderweg mobiel printen, op A4 of A5-formaat.
  • Professionele printers; deze zijn vooral bedoeld voor zakelijk gebruik. Lage verbruikskosten, grote papierlades en hoge afdruksnelheden.

Bekijk dus goed waar en op welke manier je een printer wil gebruiken voor je er een aanschaft. Op die manier kun je voor jezelf de beste printer uitzoeken. Zijn bovenstaande opties niet wat je zoekt? Wat dacht je dan van Managed Print Services?

Managed Print Services

Veel printbedrijven bieden Managed Print Services aan, wat eigenlijk een afdrukbeheerservice die op maat van je organisatie wordt ontworpen en geïmplementeerd. Je kunt dan printers, scanners, faxen en kopieerapparaten monitoren. Het voordeel hiervan is dat de afdrukkosten worden verlaagd, de informatiebeveiliging wordt verbeterd en het grootste deel van het printproces wordt geautomatiseerd. En niet alleen de afdrukkosten worden verlaagd, maar ook de onderhoudskosten, het bestellen van inktpatronen en de administratiekosten. Als er een printer niet meer werkt, wordt er gelijk hulp ingeschakeld. Denk je dat dit de oplossing is voor je bedrijf of schaf je liever een apart printer aan?

Nieuwe printer aanschaffen

Als bovenstaande optie niet bij je bedrijf past, kun je zelf de beste printer gaan aanschaffen. Dit kan gemakkelijk online, en je kunt dan ook nog eens duidelijk de verschillen lezen tussen elke printer, zoals hierboven ook genoemd. Mocht je hulp nodig hebben met het bestellen van een nieuwe printer, dan kun je altijd contact opnemen met een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Voor welke printer ga jij?

Share

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Een nieuw tijdperk: online-boodschappen doen

Voor de corona pandemie was het nog normaal om naar de supermarkt te gaan...

Een waardig afscheid

Als je geconfronteerd wordt met het overlijden van een naaste gaat er heel wat...

Welke weer wordt het morgen

Weet je al wat het weer morgen gaat worden? Tegenwoordig kunnen technologie enthousiastelingen dat...

Welke activiteiten staan bij jou hoog op de lijst als we het hebben over leuke dingen doen tijdens nieuwjaarsdag?

Welke activiteiten staan bij jou hoog op de lijst als we het hebben over...