Geen dikke truien of sokken meer nodig in huis

Ben je iemand die het vaak koud heeft? Die meestal met een dekentje op de bank zit? Wat nou als dat niet zou hoeven? Al die dekentjes of dikke truien zijn toch juist voor buiten?

Er zijn genoeg manieren om thuis niet meer in dikke kleding rond te moeten lopen. En dan zou je denken; ja dan moet je je verwarming hoger zetten. Dat is een mogelijkheid. Echter wordt dan je energierekening wel veel hoger ieder jaar. Dat wil je natuurlijk ook niet. Ben je benieuwd naar manieren waardoor je het lekker warm hebt in je huis, zonder dat daar extra stookkosten bij komen kijken? Lees dan verder.

Isoleren is net als broodjes smeren

Een manier om je huis te verwarmen is vloerisolatie. Wanneer je isolatie plaatst in je huis, kun je er namelijk voor zorgen dat de binnentemperatuur van je huis constanter blijft. Hierdoor hoef je je dus geen zorgen te maken dat je energierekening met een witte kerst omhoog gaat. Met isolatie blijft het namelijk lekker warm. Je kunt met isolatie kiezen voor vloerisolatie, maar ook in de muren kun je isolatie plaatsen.

Met een vloerisolatie of muur isolatie hoef je je geen zorgen te maken dat je een zwembad zweet in de zomer. Met isolatie houd je namelijk ook de hitte buiten. Jij zal de enige zijn die in de zomer lekker in zijn huis ligt en zegt; “is het warm? Niets van gemerkt.”  

Geld uitgeven, dat je later terugverdient

Wanneer je isolatie voor muren of vloeren wilt kopen, kan dit op veel verschillende plekken. Muur isolatie kopen kan bijvoorbeeld al bij de bouwmarkt als de Hornbach om de hoek.

Muur isolatie kopen kan niet enkel en alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Woon je dicht bij de grens van Duitsland of België kun je er ook voor kiezen om even een lijn over te stappen en het daar wellicht te halen. Hierbij kun je met muur isolatie kopen kijken naar het prijsverschil tussen Nederland en België of Nederland en Duitsland.

Slapen op de grond?

Als je er niet zo van houdt om je huis om te bouwen en hem goed te isoleren, kun je ook voor een goedkopere en eenvoudige optie kiezen. Namelijk het neerleggen of aanschaffen van een vloerkleed. Met een vloerkleed hoef je namelijk niet op dikke sokken rond te lopen. Bovendien is het ook zo dat warmte veel minder snel verloren gaat via de vloer met een vloerkleed. Dus ben je niet zo van het verbouwen of op zoek naar een zachte goedkopere optie? Kies dan een vloerkleed. Misschien slaap jij over een paar weken wel continu op de warme vloer.

Share

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

5 tips om je vakantie met vrienden probleemloos te laten verlopen

Er gaat niets boven een vakantie met vrienden. Of je nu een reis boekt...

3x sporten die je eens kunt proberen

Tennis  Een sport die iedereen kent en door het hele land beoefend kan worden! Het...

Met Karhu sneakers kom jij flitsend voor de dag!

Ben je toe aan een paar echt mooie sneakers dat ook nog eens goed...

Alles wat je moet weten over de Tachograaf

Je hebt misschien wel vaagjes ervan gehoord maar meer niet. Dat is op zich...