De lekkerste cocktails met Bacardi

Stel je een even voor, je ligt op het strand met de brandende zon op je huid, een zacht briesje door je haren, zandkorrels tussen je tenen en lounge muziek in je oren. Het klinkt perfect, maar toch ontbreekt er nog één ding; namelijk een cocktail in je hand. De zomer en cocktails gaan natuurlijk hand in hand en niks is leuker dan cocktails drinken op het strand. Ook zelf cocktails maken is een super leuke en lekkere bezigheid. Cocktails zijn er voor alle voorkeuren, sterk, zoet, bitter, zuur en ga zo maar door. Hieronder kun je meer leren over de lekkerste cocktail recepten. Hoewel ze qua veel ingrediënten veel van elkaar verschillen, hebben ze ook een ding gemeen; in al deze cocktails zit namelijk Bacardi. Ben jij een echte Bacardi liefhebber, dan zul je onderstaande cocktails zeker lekker vinden!

Cuba Libre

Veel mensen zullen niet meteen weten wat je bedoelt wanneer je het hebt over een Cuba Libre, maar dit wordt in de volksmond vaak een baco genoemd. Hoewel een bacardi cola in Nederland hartstikke populair is, wordt dit een Cuba dus een Cuba Libre genoemd. Voor een traditionele Cuba Libre moet je eerst een limoen boven een glas met ijs leegknijpen. Voeg hier vervolgens 1 deel bacardi en 2 delen cola aan toe en genieten maar!

Bloody Rummy

Je kunt het waarschijnlijk al raden; de bloody rummy is een variant op de bloody mary maar in dit geval gebruiken we rum. De hoofdingrediënten van een bloody rummy zijn rum en tomatensap. Hierop hoort natuurlijk een rijkelijke garnering. In Amerika, het land waaruit de bloody mary afkomstig is, zijn ze hier erg creatief mee en doen kun je zelfs hamburgers als garnering op de glazen vinden. Mocht je op safe willen spelen, dan kun je de bloody rummy garneren met schijfjes limoen en bleekselderij.

Mojito

Een cocktail met bacardi die natuurlijk niet vergeten mag worden is een mojito. Deze bekende cocktail is altijd goed en misschien wel de beste verfrissing op een warme zomerdag. Deze cocktail maak je door rietsuiker en ijs in een glas te doen. Giet hier vervolgens bruiswater, limoensap, suikersiroop en bacardi bij en garneer het met lekker veel munt. Een ding weet je zeker; met een mojito kun je nooit de plank mis slaan! Zin in wat soeters? Voeg dan aardbeien toe voor een heerlijke strawberry mojito. Wil jij hier meer over weten? Raadpleeg dan online de verschillende mogelijkheden zodat je dit kunt toepassen in de praktijk.

 

Share

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Kies voor een altcoin die bij jou past binnen crypto

Het handelen in crypto is steeds normaler aan het worden. Meer en meer mensen...

Het opvangen van neerslag in Nederland

In de koudere Nederlandse maanden komt het vaak voor dat er veel neerslag valt...

Een tijdelijke traplift huren 

Als je een auto-ongeluk hebt gehad of het slachtoffer bent geworden van een bedrijfsongeval,...

Afvallen en wegen

Over het gebruik van een weegschaal tijdens het verliezen van gewicht zijn verschillende meningen....