Het bedrukken van een vlag

Vlaggen komen in allerlei soorten en maten. De nationale vlaggen van veel landen bevatten allerlei kleuren. Vooral de kleur rood komt veel voor in nationale vlaggen, deze kleur straalt kracht uit. Veel landen gebruiken deze kleur dan ook om aan te tonen dat zij een krachtige natie zijn. Tegenwoordig kunt u ook uw eigen vlaggen bedrukken. Het is zeer eenvoudig om via internet een unieke vlag te bestellen die bedrukt is met uw gewenste design of tekst. Zo kunnen bedrijven zeer eenvoudig een bedrijfsvlag voor op het bedrijventerrein bestellen of kunt u voor een verjaardag een prachtige vlag bedrukken. Ook is het leuk om gebruik te maken van een unieke vlag wanneer er iets te vieren is, kijk daarom goed naar alle mogelijkheden.

Last minute of een lange termijn bestelling

Een vlag kunt u op een paar manieren laten bedrukken. De ene methode is meer geschikt voor als u last minute vlaggen nodig heeft om bijvoorbeeld een beursstand af te werken. Het is juist bij dit soort gelegenheden van belang dat uw bedrijf wordt gezien door (potentiële) klanten. Helaas beseffen vele ondernemers zich dit pas tijdens het inrichten van een stand. Het is dan vaak al te laat om nog een vlaggenleverancier in te schakelen.

Digitaaldruk of zeefdruk

Wie een vlag voor een bedrijfsstand wil kopen kan dit doen via digitaaldruk. Dit is de snelste methode om een vlag te bedrukken. De vlag zal snel klaar zijn maar een minder sterke kleurechtheid hebben dan een vlag die via zeefdruk is gedrukt. Een vlag die met digitaaldruk is bedrukt, is dan ook vooral bedoeld voor kortdurend gebruik en voor gebruik binnenshuis. Een vlag die daarentegen met zeefdruk is gedrukt zal weer en wind kunnen weerstaan. Een dergelijke vlag kan de tand des tijds perfect aan. Een vlag die met zeefdruk is bedrukt kunt u bovendien in veel grotere aantallen bestellen waardoor deze goed is om in meerdere vlaggenmasten tegelijk bij een bedrijf te plaatsen. Ook wanneer u de vlag bestelt voor het opsieren van een evenement of voor de verkoop bij een activiteit is een zeefdruk vlag de betere keuze. Een vlag laten bedrukken met digitaaldruk kan binnen een paar dagen. U spreekt dan van een spoedopdracht. Een vlag die u met zeefdruk laat bedrukken zal iets meer tijd in beslag nemen. Reken in dat geval op een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen. De keuze voor een druktechniek is dus snel gemaakt. Bij spoed; digitaaldruk. Bij iets minder spoed; zeefdruk.

Share

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Denk je dat minder (of geavanceerdere) technologie ons leven in katendrecht werkbaarder en makkelijker kan maken door innovatieve apps internet of diensten te integreren...

KATENDRECHT KRIJGT EEN TECHNOLOGISCHE BOOST! Heeft u ooit gedacht dat technologie ons leven in Katendrecht...

Van Puinzakken tot Big Bags: Tips voor Tuinaarde Ophalen

Als het gaat om tuinaarde ophalen, zijn er verschillende manieren om dit aan te...

Een kinderdagverblijf is zo’n gek idee nog niet

Veel ouders kiezen ervoor om hun kinderen naar bijvoorbeeld Kinderopvang Piccolini te brengen. Maar...

Een digitaal planbord of werkbon maken was nog nooit zo makkelijk

Op het moment dat je nog steeds analoog werkt en erover denkt om een...