Het bedrukken van een vlag

Vlaggen komen in allerlei soorten en maten. De nationale vlaggen van veel landen bevatten allerlei kleuren. Vooral de kleur rood komt veel voor in nationale vlaggen, deze kleur straalt kracht uit. Veel landen gebruiken deze kleur dan ook om aan te tonen dat zij een krachtige natie zijn. Tegenwoordig kunt u ook uw eigen vlaggen bedrukken. Het is zeer eenvoudig om via internet een unieke vlag te bestellen die bedrukt is met uw gewenste design of tekst. Zo kunnen bedrijven zeer eenvoudig een bedrijfsvlag voor op het bedrijventerrein bestellen of kunt u voor een verjaardag een prachtige vlag bedrukken. Ook is het leuk om gebruik te maken van een unieke vlag wanneer er iets te vieren is, kijk daarom goed naar alle mogelijkheden.

Last minute of een lange termijn bestelling

Een vlag kunt u op een paar manieren laten bedrukken. De ene methode is meer geschikt voor als u last minute vlaggen nodig heeft om bijvoorbeeld een beursstand af te werken. Het is juist bij dit soort gelegenheden van belang dat uw bedrijf wordt gezien door (potentiële) klanten. Helaas beseffen vele ondernemers zich dit pas tijdens het inrichten van een stand. Het is dan vaak al te laat om nog een vlaggenleverancier in te schakelen.

Digitaaldruk of zeefdruk

Wie een vlag voor een bedrijfsstand wil kopen kan dit doen via digitaaldruk. Dit is de snelste methode om een vlag te bedrukken. De vlag zal snel klaar zijn maar een minder sterke kleurechtheid hebben dan een vlag die via zeefdruk is gedrukt. Een vlag die met digitaaldruk is bedrukt, is dan ook vooral bedoeld voor kortdurend gebruik en voor gebruik binnenshuis. Een vlag die daarentegen met zeefdruk is gedrukt zal weer en wind kunnen weerstaan. Een dergelijke vlag kan de tand des tijds perfect aan. Een vlag die met zeefdruk is bedrukt kunt u bovendien in veel grotere aantallen bestellen waardoor deze goed is om in meerdere vlaggenmasten tegelijk bij een bedrijf te plaatsen. Ook wanneer u de vlag bestelt voor het opsieren van een evenement of voor de verkoop bij een activiteit is een zeefdruk vlag de betere keuze. Een vlag laten bedrukken met digitaaldruk kan binnen een paar dagen. U spreekt dan van een spoedopdracht. Een vlag die u met zeefdruk laat bedrukken zal iets meer tijd in beslag nemen. Reken in dat geval op een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen. De keuze voor een druktechniek is dus snel gemaakt. Bij spoed; digitaaldruk. Bij iets minder spoed; zeefdruk.

Share

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

De beste printer voor jou

Ben je op zoek naar de beste printer? Dan kan de zoektocht nog best...

Voor deze kledingstukken kijkt men niet zo snel op van de hoge prijs

Het ene kledingstuk is aanzienlijk duurder dan de ander. Het hangt hierbij af van...

Voedingssupplementen om gezond te blijven sporten

Het is tegenwoordig belangrijker dan ooit om gezond te blijven. Het is nu weer...

De beste tips voor het kopen en verkopen van crypto

Wil jij beginnen met investeren in crypto of ben jij al even bezig maar...