Een digitaal planbord of werkbon maken was nog nooit zo makkelijk

Op het moment dat je nog steeds analoog werkt en erover denkt om een digitaal planbord te gaan gebruiken is er goed nieuws! Tegenwoordig kan je heel eenvoudig een digitaal planbord maken waarmee je in een oogopslag ziet wat je planning voor deze dag of deze week is. Met een goed overzicht over de werkzaamheden die je moet uitvoeren krijg je veel meer grip op je planning. Je kan met een digitaal planbord ook eenvoudig een werkbon maken, gebruikers rechten geven, je planning herhalen, tot 5 jaar vooruit plannen, verlofdagen opnemen en nog veel meer. Of je nou als freelancer werkt of met meerdere collega’s, een digitaal planbord is voor iedereen een goede uitkomst.

Een werkbon maken op je digitaal planbord

Door gebruik te maken van een slimme werkbon app kan je eenvoudig een werkbon maken. Een digitale werkbon is heel makkelijk in gebruik voor medewerkers die op kantoor zitten en de planning maken voor werknemers die in de buitendienst werken. De basisgegevens zoals werkadressen, artikelen en namen van klanten kunnen eenvoudig gedeeld worden met een paar drukken op de knop. Zo weten je werknemers in de buitendienst precies met welke klant ze te maken hebben, wat het adres is en welke werkzaamheden er op locatie verricht moeten worden. De werknemers in de buitendienst kunnen eenvoudig inloggen en de werkbon selecteren waar ze mee bezig zijn. Hierdoor worden de reis en de werktijden direct bijgehouden en onderweg kunnen ze ook eenvoudig werkbonnen aanmaken mocht dit nodig zijn.

Andere handige mogelijkheden met een digitaal planbord

Naast werkbonnen maken kan je natuurlijk nog veel meer met een digitale planbord app. Het is mogelijk om bepaalde rechten per gebruiker in te stellen. Zo bepaal je direct wie wat mag zien. Een herhaalplanning voor herhalende klussen is ook zo gemaakt. Je kan vaak tot wel vijf jaar vooruit plannen. Als je werknemers met verlof gaan, ziek zijn of als er feestdagen zij dan zie je dit snel en overzichtelijk terug op het planbord. Individuele gebruikersroosters maak je ook met een paar drukken op de knop. Op het moment dat er wijzigingen zijn in de planning dan ziet de werknemer in de buitendienst dit direct door de real time sync van zo'n app. Je kan verschillende kleuren gebruiken voor een status. Met GPS kan je live volgen waar je werknemer zich bevindt. Tevens is het mogelijk om het digitale planbord te integreren met je boekhoudpakket. Oftewel, opties te over!

Share

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Hoeveel tijd besteed je gemiddeld aan leuke dingen doen in groningen per week/maand?

Hoeveel tijd besteed je gemiddeld aan leuke dingen doen in Groningen per week/maand? Voor technology...

Welke weer wordt het morgen

Weet je al wat het weer morgen gaat worden? Tegenwoordig kunnen technologie enthousiastelingen dat...

Puinzakken en tuinaarde big bag: slimme oplossingen voor jouw tuin

Ben je op zoek naar een efficiënte en milieuvriendelijke manier om afval in de...

Welke advocaat moet je wanneer inschakelen?

Als je een rechtzoekende bent, heb je het er maar zwaar mee. Een rechtzoekende...