Jouw telefoon klaar voor gebruik

Een telefoon is nodig in deze westerse maatschappij. En af en toe ben je toe aan een nieuw exemplaar. Maar deze komt uit de fabriek en staat niet ingesteld zoals je gewend bent. In deze blog vertel ik je hoe je jouw telefoon weer helemaal perfect hebt ingesteld. Lees je mee?

Stap 1: de instellingen

Duik als eerste in de instellingen zodra je jouw nieuwe telefoon in handen hebt. de taal en de tijd is het belangrijkste. Vervolgens kan je jouw agenda instellen en andere dergelijken functies updaten naar jouw wensen. Ook is het belangrijk om de beveiligingsinstellingen onder de loep te nemen.

Stap 2: de beste apps

Er zijn veel populaire apps in Nederland. Hieronder vind je een lijst met andere populaire apps die je kunt overwegen te installeren. Wellicht heb je deze ook op je oude mobiel staan. Met dit checklistje voelt je telefoon binnen no-time als vertrouwd en heb je alles wat je nodig hebt bij de hand.

Allereerst, een app voor het bestellen van eten, maaltijden en/of boodschappen. Dit is in heel Nederland populair omdat het lekker makkelijk is en voor veel smaak kan zorgen in je huis. En je hebt ook een reisplanner app nodig zodat je met een paar tikken op de telefoon kan zien hoe je treinreis eruitziet en je een kaartje kan kopen terwijl je wellicht al op het station staat. Vergeet ook Buienradar niet. Voor het bekijken van het actuele weer en de weersverwachting. Als laatste is het fijn om een muziekapp te installeren zodat je, waar je ook bent, naar je favoriete hits kan luisteren.

Stap 3: Helemaal optimaal

Na de apps en de instellingen zijn er nog wat dingen die je kunt doen om je telefoon helemaal goed in te stellen. Dit heeft te maken met instellingen voor de lange termijn zodat je telefoon langer meegaat. Zo is het handig om achtergrond apps uit te schakelen zodat de batterij niet beschadigt en ook kan je instellen dat je telefoon automatisch update zodat deze altijd met de beste versies van apps en dergelijken werkt.

Vergeet ook niet om je telefoon te beschermen. Zeker een nieuw model zoals de iPhone 14 wil je natuurlijk niet kapot laten vallen op de straatstenen in een ongelukkig moment. Er zijn veel leuke iPhone 14 hoesjes om uit te kiezen, daar kan het niet aan liggen! Bestel er vandaag nog eentje zodat je met een gerust hart met je telefoon over straat kunt. Ook voor in de auto zijn er handige hulpmiddelen om je iPhone te beschemen. Heb je namelijk wel eens aan telefoonhouders auto gedacht? Hier klik je je iPhone 14 gemakkelijk in zodat deze niet kan vallen en daarnaast heb je hierdoor je handen vrij. 

Share

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Op zoek naar hbo vacatures? Bekijk alle vacatures in het Westland

Ben jij woonachtig in het Westland en ben je net klaar met je studie...

Het kopen van een deurmat

Misschien denk je er niet veel bij na wanneer je een van plan om...

Wat is de toekomstige potentie voor slimme thuistechnologie om comfort te verhogen voor bewoners in kerngebieden?

De technologie van vandaag heeft een enorme impact op alle aspecten van ons dagelijks...

Een nieuw tijdperk: online-boodschappen doen

Voor de corona pandemie was het nog normaal om naar de supermarkt te gaan...