Een laptop huren kan de perfecte oplossing zijn

Wanneer je een eigen bedrijf hebt en je hebt personeel in dienst, dan moet je voor heel veel zaken zorgen. Nog voor je nieuwe medewerker aan de gang gaat, moet je al kosten maken. En deze kosten kunnen soms flink oplopen. Maar een nieuwe medewerker kan gewoon niet zonder laptop aan het werk. Iedere keer weer een nieuwe laptop kopen kan flink in de papieren lopen. Een laptop huren is dan een beter idee. Zeker voor tijdelijke medewerkers of medewerkers die aangenomen zijn voor een bepaald project is een laptop huren wel een heel goed idee.

Een laptop huren voor iedere toepassing

Wil je een laptop huren voor de administratie? Geen probleem. Wil je een laptop huren om zeer specialistische zaken als tekenen en animatie op te kunnen uitvoeren? Ook geen probleem. Je kunt iedere laptop huren die je maar nodig hebt, en dan ook nog eens voor een zeer aantrekkelijke prijs. Alle laptops die je kunt huren zijn 100% betrouwbaar en getest. Dat is alvast fijn om te weten. Daarbij kun je een laptop huren voor een vast bedrag per maand. Je weet dus precies waar je aan toe bent. Het is ook mogelijk om écht last minute een laptop te huren.

Het last minute huren van een laptop behoort tot de mogelijkheden

Stel. Je hebt morgen een heel belangrijke presentatie waarbij je je laptop nodig hebt. Maar ineens stopt je beeldscherm ermee of gaat er een glas limonade over je toetsenbord. De kans is groot dat je dan volledig in de stress schiet. Maar dat hoeft niet. Je kunt dan, vanaf je mobiel, een laptop huren. Deze kan al heel snel bij je geleverd worden. Soms al binnen enkele uren! Je hebt dan de tijd om de informatie die je nodig hebt voor je presentatie over te zetten naar deze laptop en morgen je presentatie te geven alsof er niets is gebeurd.

Hoe zit het met onderhoud en reparatie?

Is je gehuurde laptop stuk of moet er, bijvoorbeeld, een batterij worden vervangen? Dan zijn deze kosten niet extra voor jou. Je kunt 24 uur per dag de servicedienst bellen of mailen om te overleggen over wat er moet gebeuren en hoe dat moet gebeuren. Het is fijn om te weten dat je er niet alleen voor staat. Sterker nog, je kunt dankzij deze service flink besparen op je personeelskosten. Je hebt nu immers geen eigen servicedienst meer nodig. Al kan een eigen IT-er nog wel erg van pas komen!

Share

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Wonen zonder gas

Met de nieuwste technologie├źn is het mogelijk om zonder gas te wonen. Technology enthusiasts...

Alles wat je moet weten over de Tachograaf

Je hebt misschien wel vaagjes ervan gehoord maar meer niet. Dat is op zich...

De must haves voor ieder kantoor

Ieder kantoor heeft een aantal dingen nodig. Een paar zullen misschien wel voor de...

Bestel jouw alcoholische en andere dranken simpel online

Het is ontzettend belangrijk om gedurende de dag genoeg te blijven drinken. Veel mensen...