Goedkoop printen doe je zo

Als je een eigen onderneming hebt dan is het belangrijk dat je een betrouwbare printer in huis hebt en ook goedkoop kan printen. Printen kan namelijk prijzig zijn aangezien inkt duur en zo weer op is. Daarom is het belangrijk dat je weet hoe je geld kan besparen als je van een printer gebruik maakt. Je onderneming houdt zo meer geld over. 

De juiste inkt cartridges

Als je gebruik maakt van een printer dan kunnen daar alleen cartridges in die voor jouw printer zijn gemaakt. Je bent daardoor vaak verplicht om duurdere cartridges van het merk zelf aan te schaffen. Toch kan het goedkoper door het gebruik maken van huismerk cartridges. Huismerk cartridges zijn van uitstekende kwaliteit en voor elke printer is er wel een huismerk cartridge verkrijgbaar. In de meeste gevallen bespaar je hierdoor vijftien tot vijfentwintig procent als je voor huismerk cartridges zou kiezen. Printer toners zijn zo duur omdat inkt al snel een tot twee euro per milliliter kost. Ook zijn cartridges voorzien van chips die momenteel erg duur en schaars zijn. 

Bespaar op printpapier

Als jij of je werknemers veel printen dan is het verstandig om ook te besparen op printpapier. Je kan dit doen door ook voor een huismerk te kiezen in plaats van printpapier van een bekend merk. Ook printpapier van een huismerk is vrijwel altijd van dezelfde kwaliteit en in sommige gevallen nog beter dan printpapier van een bekend merk. Je kan er ook voor kiezen om veel pakken printpapier aan te schaffen als er een aanbieding is. Ook als je veel etiketten print voor je producten of voor verzendlabels kan je het beste etiketten labels aanschaffen tijdens aanbiedingen en acties. Zo zijn de Herma etiketten A4 vaak in de aanbieding en dat is zeker iets om goed in de gaten te houden. 

Schaf een goede printer aan

Mocht je onderneming veel gebruik maken van een printer dan is het verstandig dat je direct een printer van kwaliteit aanschaft. Er zijn namelijk veel printers op de markt gebracht die snel stuk zijn en dat is zeker zonde. Als je meer print dan verslijt zo’n printer ook stukken sneller dan iemand die een goedkope printer thuis heeft staan en vrijwel nooit print. Daarom is het belangrijk dat je gelijk een goede printer aanschaft voor je onderneming. Je wilt namelijk niet elk kwartaal een nieuwe printer aanschaffen.

Share

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Optimaliseer je tuinproject met puinzakken en big bags voor aarde

Als je aan een tuinproject werkt, weet je dat er veel afval en vuil...

Hoe u uw tuin kunt renoveren in 7 eenvoudige stappen

Een tuin is een plek van rust en ontspanning. Het is een plek om...

Met deze klussen je eigen huis opknappen!

Om een huis in een goede staat te houden, is het belangrijk dat je...

Keyword nieuws en journalistiek

Het nieuws- en journalistieklandschap is aan het veranderen. Technologie heeft een grote impact op...