Vriendschappen: wat maakt een goede vriend?

Wat maakt een goede vriend? Het is soms moeilijk te zeggen. Sommige mensen zijn er gewoon heel goed in om zichzelf de perfecte vriend te laten lijken. Ze zullen alles voor je doen, maar ze nemen ook alles van je af. Is het de moeite waard om met zo iemand bevriend te zijn? Sommige mensen zijn zo goed in het verbergen van hun ware bedoelingen dat je niet kunt zien of ze echt je vriend zijn of niet. Ik denk dat de enige manier om erachter te komen is om hun loyaliteit te testen door iets te doen dat hen in een moeilijke positie zou brengen. Als ze daarna nog steeds je vriend willen zijn, dan zijn ze een goede vriend.

Wat maakt een goede vriend?

Een goede vriend is iemand die je helpt weer op de been te komen als je je down voelt. Ze zijn bereid om hun tijd en moeite op te offeren om je te helpen wanneer je het nodig hebt. Een goede vriend zal er voor je zijn, zowel in goede als in slechte tijden. Of je nou samen aan het bier zit of juist niet! Ze zijn er altijd om je te helpen met een goede lach, een schouder om op uit te huilen of een helpende hand. Ze komen zelfs voor je op als je niet voor jezelf op kunt komen. Een goede vriend wil je zien slagen en gelukkig zijn. 

Wat zijn de eigenschappen van een goede vriend?

Het eerste dat een goede vriend maakt, is loyaliteit. Een echte vriend zal altijd bij je terugkomen, ongeacht hoe lang het duurt of hoe ver ze ook moeten gaan. Een goede vriend zal aan je zijde blijven, wat er ook gebeurt. Ze zullen je niet in de steek laten als het moeilijk wordt. Als iemand je vriend is, zullen ze loyaal aan je zijn, wat er ook gebeurt.

Hoe weet je of iemand je vriend is?

Een goede vriend kiezen is moeilijk. Hoe kun je zien of iemand oprecht is? Bijvoorbeeld, geven ze echt om wat je te zeggen hebt, of wachten ze gewoon tot je je mond houdt zodat ze over zichzelf kunnen praten? Is hun enige doel om je vriend te zijn om iets van je te krijgen? Als dat zo is, kun je ze misschien beter niet in de buurt hebben. Aan de andere kant is het gebruikelijk dat sommige mensen spraakzamer zijn dan anderen. Als een persoon altijd iets te zeggen heeft, is hij misschien gewoon een natuurlijke prater. Het is belangrijk om te onthouden dat het de kwaliteit van het gesprek is dat telt, niet de kwantiteit.

Conclusie

Sommige mensen zijn echt goed in het verbergen van hun ware bedoelingen, zodat je niet kunt zien of ze echt je vriend zijn of niet. Ik denk dat de enige manier om erachter te komen is om hun loyaliteit te testen door iets te doen dat hen in een moeilijke positie zou brengen. Als ze daarna nog steeds je vriend willen zijn, dan zijn ze een goede vriend.

Share

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Welke portemonnee past bij jou?

Een van de bekendste accessoires is waarschijnlijk toch echt: de portemonnee. Al kun je...

Het investeren in panden

Investeren is een heel breed woord. Dit houdt in dat je in een hele...

Redenen om te kiezen voor glasvezel

Het internet is een ontwikkeling die sinds kort is komen opbloeien, steeds meer mensen...

Met Karhu sneakers kom jij flitsend voor de dag!

Ben je toe aan een paar echt mooie sneakers dat ook nog eens goed...