Chocoladeletters bestellen regel je snel en gemakkelijk!

Je hoeft echt niet al te veel moeite te doen als je chocoladeletters bestellen wilt. Je kunt chocoladeletters bestellen gemakkelijk online regelen. Je kiest precies die letter die je wilt, of het nu gaat om de "standaard" S van Sint of juist de beginletter van jouw bedrijf. Je kunt ook aangeven of je een voorkeur hebt voor witte chocolade, melkchocolade of pure chocolade. Ook prachtige, opgemaakte, chocoladeletters bestellen regel je online. Het lijkt wat vroeg in het jaar om dat te regelen, maar hoe fijn is het als het bestellen van chocoladeletters alvast van je to do-lijstje kan? Je hoeft de chocoladeletters niet zelf gekoeld te bewaren, ze worden pas vanaf 21 oktober 2021 uitgeleverd. Je weet dan zeker dat je je klanten, medewerkers en zakenrelaties een knetterverse chocoladeletter kunt geven.

Chocoladeletters bestellen: voordeliger naarmate je er meer bestelt

Chocoladeletters bestellen is een kleine investering, zeker wanneer je er veel tegelijk bestelt. Je kunt dan gebruikmaken van de staffelkorting. Hoeveel je er nodig hebt, is natuurlijk afhankelijk van hoeveel mensen je een chocoladeletter wilt geven. Ook je budget is van belang. Je kunt chocoladeletters bestellen en de verpakking laten personaliseren. Ook kun je er een verzendverpakking bij bestellen. Zo kun je een brievenbuspakket Sinterklaas versturen. Als dat geen verrassing is?

Bestel eens iets anders dan chocolade

Chocolade is natuurlijk heerlijk en in allerlei vormen te koop. Gevulde chocolade, een plak chocolade, chocolademelk, noem maar op. Maar je mensen zullen al veel chocolade krijgen en kopen in de periode zo rond Sinterklaas. Het is dus ook wel eens leuk om met iets anders aan te komen. Wat denk je van een heerlijke banketletter? Deze zijn koud al heerlijk, maar even opgepiept in de oven zijn ze helemaal niet te versmaden! Ook pepernoten of kruidnoten en marsepein zijn onlosmakelijk verbonden met de Sinterklaasperiode. Kies voor een leuke cadeauverpakking als een jute zakje of een mooi cadeaudoosje.

Maak je mensen blij

Het is voor iedereen een zwaar jaar geweest. Of zelfs nog langer. De Corona-pandemie heeft er bij iedereen flink ingehakt. Alleen al het feit dat mensen niet naar hun werk kunnen en dus de gezellige praatjes bij de koffieautomaat moeten missen is heftig. Maar jij kunt daar iets aan doen. Je kunt je medewerkers zo af en toe eens verrassen met een gezellig pakketje en een online borrel regelen. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers elkaar weer eens zomaar spreken en niet alleen in de online vergaderingen!

Share

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Een leuk silent disco feest plannen? Zo doe je het!

Het is weer die tijd van het jaar - de zomer staat voor de...

Tackling Garden Projects: Puinzakken and Big Bag Tuinaarde Solutions

When embarking on a garden project, it's essential to have the right tools and...

Haal het meeste uit jouw ervaringen op de motor!

De weg op, je hoofd leegmaken, genieten van de snelheid en de omgeving: een...

Zo zorg je ervoor dat jouw kind geniet van elke schooldag!

Als je kind binnenkort voor het eerst naar school gaat, dan is dit zowel...