De juiste bescherming voor je hond met hondenschoenen!

Wie denkt dat alleen de mensen zich in en rondom het huis kan blesseren en met gips of verband moet lopen heeft het mis! Ook huisdieren kunnen namelijk ernstig gewond raken of een blessure hebben aan bijvoorbeeld hun poot, waar tegenwoordig erg veel oplossingen zijn. Alhoewel vroeger nog veel volgens de natuur werd gehandeld, zijn er tegenwoordig vele mogelijkheden om je katten of trouwe viervoeter het juiste comfort te bieden. Wanneer je hond zich heeft bezeerd of niet kan lopen op een pootje, is er tegenwoordig de mogelijkheid om een ondersteunende sok of schoen aan te schaffen. Deze hondenschoenen bieden ondersteuning aan de poot, waardoor je hond niet beperkt wordt en niet meer kan lopen. Door de hondenschoenen kan je hond zich nog altijd bewegen en rustig naar buiten, waardoor hij nog altijd zijn behoeften kan doen en er even op uit kan gaan!

Hoe werken de hondenschoenen?

Oke, schoenen voor honden klinkt naryyrl8ji erg leuk en is het ook aan te nemen dat de schoenen comfortabel zullen zijn voor de hond. Maar hoe werken de schoenen dan nu precies? De hondenschoenen zijn aan te raden wanneer je hond verwonderingen heeft en deze beschermd moeten worden, maar zijn deze ook te dragen bij verschillende extreme weersomstandigheden. Tijdens winterse dagen met sneeuw kunnen steentjes en de bevroren sneeuw zorgen voor scheurtjes in de kussentjes van de poot. Bovendien wordt er in de winter ook gestrooid met strooizout, wat deze wondjes alleen meer zal verergeren en zorgt het strooizout voor een minder goed en vertraagde genezing. 

Naast de hondenschoenen, is het ook mogelijk om de hondenpoten te beschermen met hondensokken. De hondensokken zijn te vergelijken met de schoenen, maar zijn deze makkelijker om de poten te doen. Hondensokken beschermen verwondingen aan de hondenpoot tegen vuil en zorgen ze in het algemeen voor een fijne bescherming. De hondensokken zijn gemakkelijk op maat te knippen en af te stellen met de klittenband, in tegenstelling tot de hondenschoenen die je op maat zult moeten aanschaffen.

Optimaal comfort voor je trouwe viervoeter!

Met de hondenschoenen of hondensokken is het mogelijk dat je hond zonder problemen naar buiten kan gaan en zullen de poten beschermd worden tegen het het asfalt in de zomer, tegen wondjes en scheurtjes in de winter en zijn ze binnenshuis te dragen bij een gladde ondergrond. De hondensokken zijn in verschillende soorten, maten en merken te verkrijgen. Zo zul je altijd de juiste kwaliteit, de juiste soort schoen en het f9ijne materiaal bestellen voor je trouwe viervoeter, die comfortabel naar buiten en in huis zal lopen!

Share

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Voordelen van hondentrainer opleiding

Honden zijn zeer vriendelijke en sociale wezens, maar soms lopen ze een beetje uit...

Het kopen van een deurmat

Misschien denk je er niet veel bij na wanneer je een van plan om...

Slaapkamer sfeervol inrichten? Dat doe je zo! 

Of je nu net een nieuw huis hebt gekocht en aan het nadenken bent...

Kies voor een altcoin die bij jou past binnen crypto

Het handelen in crypto is steeds normaler aan het worden. Meer en meer mensen...