Leg je mooiste herinneringen vast met het Photoflyer Instax pakket

Eindelijk is de pandemie een beetje voorbij. Ik gebruik hier bewust het woord “beetje” omdat ik altijd nog bang ben voor een derde golf. Of zitten wel dan al aan de vierde golf? Ondertussen hou ik het niet meer bij. Waar ik vooral blij om ben is dat we weer leuke dingen mogen doen. Daar komt nog eens bij dat ik nu een excuus heb om de Photoflyer Instax te kopen. Misschien heb je nog nooit van de Photoflyer Instax gehoord. Het is ook een beetje de naam die ik zelf heb gekozen. De Photoflyer Instax is een volledig pakket met daarin onder andere een polaroid camera. Deze camera drukt meteen de foto af die je hebt gemaakt. Je moet even een minuutje wachten tot dat de foto ontwikkeld is en dan is de foto al klaar. In een Photoflyer Instax pakket zitten ook branded foto frames en genoeg foto Instax kaartjes om voorlopig foto’s mee te maken. Vandaag vertel ik wat meer over waarom ik dit zo’n gaaf pakket vind, en waarom ik vind dat jij er ook één moet nemen.

 

Alles in één pakket

Waarschijnlijk ken je wel iemand met een polaroid camera. Misschien heb je er zelf wel een. Als je er zelf een hebt kan je je wel voorstellen hoe lastig het kan zijn om te zorgen dat je altijd alles op voorraad hebt. Vaak zit je zonder kaartjes waardoor je foto’s niet kunt afdrukken. Dat probleem heb ik niet met mijn Photoflyer Instax pakket. Hierin zit meteen alles wat je nodig hebt. Daarnaast zitten er branded foto frames in. Branded foto frames zijn eigenlijk een soort kleine fotolijstjes waar je de foto’s in kunt stoppen. Zo kun je foto meteen goed opbergen en heb je een leuke manier om de foto te presenteren. Want daar gaat het natuurlijk om met een polaroid camera. Dat je meteen de foto klaar hebt en kan bekijken.

 

Leg de mooiste momenten vast

Een polaroid camera maakt het gemakkelijk om de mooiste momenten vast te leggen en meteen ook in je huis op te hangen. Bij mij hangen op meerder plekken in het huis collages met allemaal polaroid foto’s. Omdat je de foto automatisch afdrukt heb je al de eerste stap genomen naar het ophangen van je foto. Eerst helemaal naar de Hema gaan om ze afdrukken voelt altijd als te veel moeite. Het pakket wat ik heb gekocht stelt mij instaat om veel mooie herinneringen in mijn huis op te hangen. Nu we ook veel meer mogen van de overheid komen er straks nog meer foto’s bij.

Share

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

De beste tuintips op een rijtje

De tuin is voor veel mensen een belangrijke plek. Sterker nog, ontzettend veel mensen...

Je eerste woning inrichten

Heb je net een woning gekocht? Je eerste huisje waar je waarschijnlijk jaren in...

Tips voor een goede nachtrust

Een goede nachtrust is essentieel voor een gezonde levensstijl en een productieve dag. Helaas...

Puinzakken en Tuinaarde Big Bag: Slimme Oplossingen voor Tuinprojecten

Als je een tuinproject aanpakt, weet je dat het organiseren van afval en het...