Het gebruik van Trespa voor je gevelbekleding

Wil jij graag je woning personaliseren naar jouw eigen stijl en plaatsen wat je nu zelf mooi vindt? Tegenwoordig zijn hier enorm veel mogelijkheden voor! Zo kun je voor een gevelbekleding kiezen uit enorm veel materialen, om zo een gepersonaliseerde en unieke gevelbekleding te creëren. Gevelbekleding van Keralit is bijvoorbeeld enorm populair, waar je een gevelbekleding van kunststof zult monteren en je hier verder geen onderhoud meer aan zult hebben. De kleuren gaan niet verkleuren en blijft het erg lang mooi, in tegenstelling tot het hout dat je altijd zult moeten schilderen en onderhouden. Een andere vorm van gevelbekleding is trespa, wat je ook zou kunnen gebruiken voor het balkon. Dit zijn vlakke platen die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken!

Wat is trespa?

Trespa is een plaatmateriaal gemaakt van kunststof en zijn hier zogeheten ‘natuurlijke ingrediënten’ voor gebruikt. De Trespa platen bestaan uit een laag van geperste houtvezels en is er een weerszijden een harde en ondoordringbare toplaag aangebracht. Hierdoor dient het plaatmateriaal uitstekend als gevelbekleding of andere toepassingen buitenshuis, zoals de afwerking van grote gebouwen. Gevelbekleding van Trespa is bijvoorbeeld steeds vaker te zien in de vorm van kunststof boeidelen, gevelplaten en zelfs windveren.

Het merk Trespa is van een Nederlandse fabrikant dat gespecialiseerd is in het maken van vezelplaten. De Trespa platen beschikken over een unieke hars, waarmee de weersinvloeden kunnen worden tegengegaan en bieden de Trespa platen in verticale toepassingen de beste bescherming. Er is een ruim assortiment aan Trespa platen en onderdelen en kun je ook de gewenste kleur kiezen, om zo de gewenste Trespa platen aan te schaffen en deze te gebruiken voor je klus!

Gemakkelijk online je trespa platen aanschaffen 

Nu is het tegenwoordig mogelijk om via verschillende manieren je bouwmaterialen aan te schaffen. Zo is het mogelijk om naar een bouwmarkt of leverancier te gaan en hier je materialen aan te schaffen, maar is het ook mogelijk om online de gewenste materialen van Trespa te kopen. Wanneer je online gaat kijken merk je dat je hier veel meer overzicht zult hebben in het assortiment en direct alle benodigdheden kunt toevoegen aan je winkelmand. De materialen van Trespa zijn geheel op maat te bestellen, waarna je deze thuis bezorgd zal krijgen en je direct met het geschikte materiaal aan de slag kunt gaan!

Share

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Visitekaartjes drukken voor een goede indruk

Lange tijd, de afgelopen twee jaar, ging al ons werk vooral online. Je sprak...

Een kinderdagverblijf is zo’n gek idee nog niet

Veel ouders kiezen ervoor om hun kinderen naar bijvoorbeeld Kinderopvang Piccolini te brengen. Maar...

Het kopen van een vriescel

Heb je een restaurant? Dan weet je als geen ander dat het belangrijk is...

Het investeren in panden

Investeren is een heel breed woord. Dit houdt in dat je in een hele...