Met de fiets naar school!

De scholen gaan weer beginnen! Na een welverdiende vakantie is het voor de kinderen weer tijd om naar school te gaan. Waar de een naar een volgende klas gaat op de middelbare- of basisschool, zal de andere scho;lier een overstap maken naar een nieuwe school. Een spannende tijd, maar zal deze tijd ook zeker bevallen en zal iedereen even zijn draai zien moeten te vinden. Maar hoe gaan de kinderen nu naar school? Je kunt de kinderen wel met de auto gaan brengen, maar is dit zowel voor jou als voor de kinderen niet altijd ideaal. De kinderen kunnen nooit eens mee met andere klasgenoten die op de fiets zijn, maar zul je de kinderen ook steeds op moeten halen. Een fiets is daarentegen erg geschikt voor de scholieren, vooral wanneer je kind de overstap gaat maken naar de middelbare school!

De ideale fiets voor het fietsen naar school

Als scholier op de middelbare school is het zeker van belang om te beschikken over een fiets. Zo gaan de meeste kinderen al fietsend naar school, maar zullen zij deze ook moeten gebruiken om bijvoorbeeld te fietsen naar een gymles of een uitje van school. Samen met alle vrienden en vriendinnen stappen de kinderen op de fiets, om zo overal naar toe te kunnen gaan!

Wanneer je kind op de middelbare school zit, is een kinderfiets niet meer geschikt. De kleine jongens en meiden worden nu echte pubers, waardoor zij ook een fiets voor volwassenen nodig zullen hebben. Voor de meiden is hier een damesfiets ideaal. Een damesfiets heeft een kenmerkend diagonaal frame en is de instap lager. Voor de meiden is een damesfiets dus ideaal, maar kunnen ook de jongens gebruik maken van deze gemakkelijke en comfortabele fiets!

Kies voor een damesfiets mét, of juist zonder versnellingen

Een damesfiets is de fiets die in Nederland het meeste gebruikt wordt, voor het fietsen naar school, werk of waar ook naartoe. Je kunt de damesfiets ook nog eens verkrijgen in verschillende soorten, zoals de hippe damesfiets, een stoere damesfiets, sportieve damesfiets en zijn er zelfs elektrische damesfietsen te verkrijgen. Verder kun je kiezen voor drie, zeven of acht verschillende versnellingen op de fiets, maar is het ook mogelijk om op een simpele damesfiets zonder versnellingen te rijden. Je fietst gemakkelijk van A naar B, waardoor de fiets ideaal is voor dagelijks gebruik, om te fietsen naar het werk of om te fietsen naar school, vriendjes en vriendinnetjes!

Share

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Met de juiste bewakingscamera’s zorg je voor een veilige omgeving

Het is belangrijk om altijd in een veilige omgeving aanwezig te zijn. Op deze...

Kerstversiering in een kleine woning, hoe pak je dat aan?

Een kerstboom is hét boegbeeld van Kerstmis, maar wie in een klein huis woont...

Handige spullen voor in de tuin

Een tuin wil je natuurlijk zo optimaal mogelijk kunnen inrichten. Wanneer je een achtertuin...

De Ultieme Oplossing voor Puin & Tuinaarde: Big Bag Ophalen!

Als je ooit hebt gewerkt aan een bouw- of tuinproject, weet je hoe belangrijk...