Philips X-tremeVision H4 autoverlichting

Als je voor duurzaam wil gaan en zo lang mogelijk wil genieten van autoverlichting, dan is de Philips X-tremeVision H4 iets voor jou. Deze lamp is van zeer goede kwaliteit en ook nog eens duurzaam. Normaal gaat een felle lamp minder lang mee dan een halogeenlamp, maar nu de Philips X-tremeVision H4 op de markt is, kun je van beide genieten. Deze lamp is extra fel, maar de levensduur is ook extra lang. Je hoeft dus nergens op in te leveren. En door de lange levensduur hoef je de autoverlichting minder vaak te vervangen. Wel zo handig, want je kunt natuurlijk niet rijden zonder autoverlichting.

Voordelen van de Philips X-tremeVision H4

De Philips X-tremeVision H4 brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo is de levensduur van de lamp ongeveer 450 uur. Daarnaast geeft de lamp tot wel 150% feller licht dan een gemiddelde lamp voor in de auto en is het licht ook witter. Hierdoor kan je alles op de weg zien als je in het donker aan het autorijden bent.

Welke lamp voor in mijn auto?

Als je niet zeker weet welke maat lamp geschikt is voor jouw auto, dan kun je dit vaak online opzoeken. Er zijn websites die deze lampen verkopen waarin je kunt invoeren welke auto jij hebt en dan verschijnt de maat die jij nodig hebt voor de lamp in je auto. Je kunt ook altijd contact opnemen met het bedrijf zodat ze jou kunnen helpen met de juiste autoverlichting voor jouw auto. Het is natuurlijk vervelend als je een lamp in de verkeerde maat bestelt waardoor het niet past en je niet kunt rijden.

De juiste verlichting voor je auto

Autoverlichting is natuurlijk heel belangrijk en het moet zorgen voor het juiste zicht als je in het donker rijdt of tijdens schemer. Zorg er daarom altijd voor dat alle autolampen goed werken, anders kun je een boete krijgen. Met de Philips lamp ben je duurzaam bezig, geniet je van heel fel licht voor het juiste zicht en geniet je ook nog eens van een lange levensduur. Deze lamp is dus zeker aan te raden als je nog op zoek bent naar nieuwe autoverlichting. Je kunt ze online gemakkelijk bestellen zodat ze zo snel mogelijk in huis zijn en jij weer veilig kunt rijden, met het juiste zicht.

Share

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Een woning inrichten voor het hele gezin

Als je een woning hebt gekocht, is het tijd om deze in te richten....

Wat moet je weten over bitcoin?

Als je van plan bent om te investeren in crypto, is het natuurlijk wel...

Op vakantie met je fiets

Er zijn veel mensen die het heerlijk vinden om op vakantie te gaan. Dit...

Is jouw peuter van 3 onhandelbaar? Groeii helpt

Heb jij een peuter van rond de 3 die onhandelbaar is? Dan is het...