​​Een nieuwe tuin inrichten is erg leuk om te doen

Ben jij ook zo iemand die het heerlijk vindt om in het zonnetje in de tuin te zitten? Dan zal je er vast wel eens over nagedacht hebben om je tuin opnieuw in te richten. Wist je dat er vandaag de dag enorm veel leuke dingen voor in de tuin verkrijgbaar zijn? Hieronder vind je een aantal spullen die je tuin een grote upgrade zullen geven.

Een hout gestookte hottub

Niet alleen staat het super sfeervol in een tuin, een houtgestookte hottub bied je daarnaast veel comfort. Naast het heerlijke warme water is het warm stoken van het water erg leuk om te doen. 

Een vijver met fontein

Een vijver op zich geeft al behoorlijk wat sfeer, vooral als er mooie vissen in zitten. Echter, een fontein maakt het nog een stuk gezelliger. Het kletterende water is niet alleen leuk om naar te kijken, maar het geeft ook een rustgevend geluid.

Een mooi tuinzitje

Wat dacht je van een tuin loungeset die minstens net zo lekker zit als jouw bankstel dat je in de woonkamer hebt staan. Eigenlijk zijn deze sets zo luxe uitgevoerd dat je ze geen tuinzitje meer kunt noemen. Hier kun je niet alleen in de zomer van genieten, maar het gehele jaar door. Je doet er dan trouwens wel goed aan om een all weather loungeset aan te schaffen zodat deze mooi blijft ondanks het vochtige weer in de koudere maanden.

Een pergola

Een mooie plek om je nieuwe tuinset onder te zetten is een pergola. Deze is ook super geschikt om bijvoorbeeld druivenstruiken tegenaan te laten groeien. Gezellige verlichting maakt dan dat je ook in de avond sfeervol buiten kunt zitten.

Een vuurschaal

Een vuurschaal geeft warmte, licht en veel sfeer. Redenen genoeg om deze in je tuin neer te zetten nabij bijvoorbeeld de pergola. De vuurschaal is een relatief kleine uitgave die wel zorgt voor enorm veel sfeer.

Een vierkante meter-tuin

Met een vierkante meter tuin is het heel eenvoudig om je eigen groente te kweken. Door te kiezen voor biologische materialen en groentezaadjes weet je ook direct dat je groentes van goede kwaliteit hebt. Doordat dit soort tuintjes zo klein zijn, vergt het minimaal onderhoud om alles netjes en onkruidvrij te houden. Vooral als zo’n plantenbak in de looproute van de tuin staat, zul je zien dat je er alleen even aandacht aan hoeft te geven bij het voorbij lopen. Een onkruidje dat net is ontstaan, pluk je er dan ook gemakkelijk even snel uit als je bijvoorbeeld richting de auto loopt.

Share

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

​​Een nieuwe tuin inrichten is erg leuk om te doen

Ben jij ook zo iemand die het heerlijk vindt om in het zonnetje in...

Tuintips: Haal het Beste uit je Puinzakken en Big Bags met Tuinaarde!

Ben je klaar om je tuin een make-over te geven? Dan is het tijd...

De beste tuintips op een rijtje

De tuin is voor veel mensen een belangrijke plek. Sterker nog, ontzettend veel mensen...

Puinzakken en Tuinaarde Big Bag: Slimme Oplossingen voor Tuinprojecten

Als je een tuinproject aanpakt, weet je dat het organiseren van afval en het...