Aanvragen energielabel zakelijk of privé? Regel het bij LabelUp!

Wil je een bedrijfspand kopen of verkopen? Huren of verhuren? Dan is aanvragen energielabel een must. Hoe moeilijk is zakelijk een energielabel aanvragen? Niet moeilijk! Je maakt online een afspraak en LabelUp zorgt ervoor dat het pand wordt gekeurd. Ook bij de rest van het aanvragen energielabel krijg je hulp. LabelUp weet je precies te vertellen welke papieren je moet aanleveren voor aanvragen energielabel. Zo verloopt het proces van aanvragen energielabel erg soepel en krijg je al snel duidelijkheid over het energielabel dat geldt voor jouw pand. Maar behalve aanvragen energielabel voor een bedrijfspand kun je bij LabelUp ook terecht voor andere zaken.

Wat denk je van het aanvragen energielabel voor een woning?

Ieder huis dat te koop of te huur komt moet voorzien zijn van een energielabel. Dat energielabel geeft duidelijkheid aan de toekomstige huurders of kopers over de te verwachte hoogte van de energierekening. En we weten inmiddels allemaal dat de energierekening een flink deel van het maandelijkse budget opslurpt. Hoe beter het energielabel, hoe lager de te verwachten kosten zijn. Aanvragen energielabel moet heel serieus genomen worden. Het is meer dan een formaliteit. Er komt écht iemand langs om alle delen van het huis onder de loep te nemen om zo een eerlijk energielabel te verstrekken.

Maar er is nog meer

Valt het energielabel een stuk slechter uit dan je had verwacht en heb je nog even de tijd voor je woning of bedrijfspand in de verkoop moet? Luister dan goed naar de adviezen van de expert van LabelUp en doe er je voordeel mee. De expert kan je vertellen wat jij kunt doen om je energielabel te verbeteren. Denk dan aan isoleren, maar ook aan zonnepanelen, een warmtepomp en andere zaken. Sommige dingen zijn gemakkelijk en snel én goedkoop op te lossen en dat is zeker de moeite waard.

Waarom is een energielabel zo belangrijk?

Zoals gezegd: energie is duur. Door een energielabel weten mensen waar ze aan toe zijn en dat kan van grote invloed zijn op de huur- of verkoopprijs. Hoe beter het energielabel, hoe beter jouw bedrijfspand of woning het zal doen in de markt en dat is natuurlijk ook wat waard. Je kunt er niet meer voor kiezen om het energielabel achterwege te laten. Het is een verplichting die geldt voor alle bedrijfspanden en woningen in Nederland die te huur of te koop staan of komen. En zeg nu zelf: als jij een bedrijfspand of woning gaat kopen of huren wil je toch ook weten waar je aan toe bent?

 

Share

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Zo zorg je ervoor dat jouw kind geniet van elke schooldag!

Als je kind binnenkort voor het eerst naar school gaat, dan is dit zowel...

Waarom een kinderzwemvest een must is voor veilig waterplezier

Stel je voor, je bent op een zonnige dag aan het genieten van een...

Met Frake hout maak je je gevel tot een kunstwerk!

Nederlandse huizen worden, over het algemeen, gebouwd met een bakstenen buitenkant. Die bakstenen blijven...

Revamp Your Garden: Big Bag Soil & Debris Collection Made Simple

Gardening can be a rewarding and enjoyable experience, but it can also involve dealing...