Inspirerende Amsterdamse activiteiten voor digitale nomaden

Ik ben net terug van een reis naar Amsterdam en wilde een aantal van mijn favoriete dingen om te doen als digitale nomade delen. Ik ben nu iets meer dan een jaar een digitale nomade en ben een paar keer in Amsterdam geweest, dus ik heb het gevoel dat ik een redelijk goed idee heb van wat ik daar kan doen. 1. Bezoek het Anne Frank Huis 2. Maak een rondvaart door de grachten 3. Bezoek een van de vele musea 4. Bezoek het Van Gogh Museum. 5. Bezoek Amsterdam Centraal. 

Bezoek het Anne Frank Huis

Het Anne Frank Huis is een must voor elke bezoeker van Amsterdam. Anne Frank was een joods meisje dat zich tijdens de Tweede Wereldoorlog twee jaar op een zolder verstopte. Haar dagboek is een van de beroemdste boeken over de Holocaust en is vertaald in meer dan 70 talen. Het Anne Frank Huis is een museum gewijd aan haar leven en dood, evenals aan de levens van degenen die haar hielpen zich te verbergen voor de nazi's. Het is een zeer ontroerende ervaring en ik zou het iedereen die Amsterdam bezoekt aanraden.

Maak een rondvaart door de grachten

Het meest bekende ding om te doen in Amsterdam is een rondvaart door de grachten. Het is een geweldige manier om de stad te zien en een idee te krijgen van hoe de stad eruitziet. Ik raad aan om er een te nemen bij zonsondergang of zonsopgang, want je kunt de zon zien opkomen of ondergaan boven de gebouwen aan weerszijden van het kanaal. Ik raad aan om een ​​bootje huren Amsterdam. Hierdoor kan je zelf lekker de grachten verkennen en op je eigen tijd terug keren. Je kan ook een salonboot huren Amsterdam

Bezoek een van de vele musea

Ik ben geen groot museummens, maar Amsterdam heeft een aantal coole musea die de moeite van het bekijken waard zijn. Het Van Gogh museum is een van mijn favorieten. Ik hou van de schilderijen en de architectuur in het museum is ook best gaaf. Het Rijksmuseum is ook een van mijn favorieten. Het is een oud gebouw met veel geschiedenis en kunst erin. Het gebouw zelf is de moeite van het bekijken waard, maar als je van kunst houdt, zul je het hier geweldig vinden!

Bezoek het Van Gogh Museum

Dit museum is voor iedereen toegankelijk en heeft een aantal van de meest verbazingwekkende kunst die ik ooit heb gezien. Als je van kunst houdt, is dit een must om te bezoeken. Bezoek een van de vele musea: Amsterdam heeft een heleboel musea die gratis toegankelijk zijn, dus je hebt geen excuus om er geen te bezoeken. De bekendste zijn het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum. Als je tijd hebt, raad ik aan om in ieder geval één museum te bezoeken, maar als je echt iets wilt weten over de Nederlandse geschiedenis, raad ik je aan om ze alle drie te bezoeken!

Bezoek Amsterdam Centraal

De beste plek om te verblijven in Amsterdam is in het stadscentrum. Het is iets duurder, maar het is het waard. Je kunt overal naartoe lopen en je zit midden in alle actie. Ik verblijf meestal in Hotel Central. Het is een prima hotel met een zeer centrale ligging en een lekker ontbijtbuffet. Je kunt ook een van deze hotels proberen: Als je dicht bij de rosse buurt wilt zijn, raad ik je aan om in Hotel Arena Amsterdam te verblijven. Dit hotel is onlangs gerenoveerd en is zeer modern.

Share

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

De reis van persoonlijke ontwikkeling: groei naar een beter zelf

De reis van persoonlijke ontwikkeling is een fascinerend pad dat leidt naar een beter...

De must haves voor ieder kantoor

Ieder kantoor heeft een aantal dingen nodig. Een paar zullen misschien wel voor de...

Wat kan Photoflyer betekenen voor jouw events?

Samen met het bedrijf Fujifilm heeft Photoflyer ervoor gekozen om instax foto’s te gaan...

De beste tips voor het kopen en verkopen van crypto

Wil jij beginnen met investeren in crypto of ben jij al even bezig maar...