Waar kan ik kartonnen kokers kopen?

Wat je met kartonnen kokers moet en waar je deze kunt aanschaffen? Kartonnen kokers zijn in veel gevallen het ideale verpakkingsmateriaal. Helemaal wanneer het gaat om het verpakken van posters, kalenders, kaarten en affiches. Door voor kartonnen kokers te kiezen, weet je zeker dat er geen vouwen en kreuken in de materialen zullen ontstaan waardoor je met een gerust hart aan de slag kunt gaan.

Geen zorgen over kreuken en andere beschadigingen als je kiest voor kartonnen kokers

Als je wilt dat posters en kaarten ongehavend de plaats van bestemming halen, dan werk je met kartonnen kokers. Je vervoert de producten met de kokers veilig en snel en hoeft je geen zorgen te maken over kreuken en andere beschadigingen. Zeker als de producten niet in reguliere dozen of enveloppen passen, zijn  kartonnen kokers het best denkbare verpakkingsmateriaal. Niets is vervelender dan wanneer je bijvoorbeeld posters wilt versturen en die gehavend de plek van bestemming bereiken. Met kartonnen kokers weet je in elk geval zeker dat de posters in perfecte staat op de plaats van bestemming komen. 

Er zijn heel erg veel verschillende kokers beschikbaar

Je hebt zeker wat te kiezen als het gaat om de kokers van karton. Zo heb je ronde uitvoeringen en vierkante kartonnen kokers Je kunt eveneens kiezen voor driehoek kokers, kokers in de vorm van een trapezium en doorgaans kun je kiezen voor de kleuren wit en bruin.  Opvallend zijn de hoekige verzendkokers, zeer schokbestendige kokers en kokers die ook nog eens prima stapelbaar zijn. Het grootste voordeel van de driehoekige of vierkante kokers is dat ze niet wegrollen op de transportbanden.  Ook dan is de kans op beschadigingen op de producten die je vervoert met kartonnen kokers nagenoeg nihil. En dat is in feite de reden waarom je kiest voor kartonnen kokers. 

Kies voor kartonnen kokers met bedrukking in de vorm van een logo

Prima idee dus om te kiezen voor kartonnen kokers. Helemaal als je weet dat je ook kokers beschikbaar hebt die je kunt laten bedrukken. Zo kun je bijvoorbeeld een logo, het adres of verschillende productgegevens op kartonnen kokers laten plaatsen. Wat dat betreft kan met kartonnen kokers tegenwoordig echt maatwerk geboden worden. En zo kun je tegenwoordig eigenlijk alles zo vervoeren, zonder dat er beschadigingen ontstaan. De kartonnen kokers heb je niet alleen in verschillende modellen, je hebt ze uiteraard ook in tal van verschillende afmetingen. Je weet dus  wat je moet zoeken als je van plan bent posters, kalenders, kaarten en affiches  te versturen. 

Share

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Met Karhu sneakers kom jij flitsend voor de dag!

Ben je toe aan een paar echt mooie sneakers dat ook nog eens goed...

Stevige LP hoezen

Ben je een fervente fan van langspeelplaten dan streef je er altijd ernaar om...

Steeds meer nieuwe auto’s op de Nederlandse wegen

Viel het in het verleden nog op als je in Duitsland reed, dat er...

Een Moroccanoil masker geeft je haar een boost

Je haar heeft het zwaar te verduren. Je stelt het bloot aan allerlei invloeden....