Opslagruimte vinden

Als je binnenkort gaat verhuizen of je hebt een opslagruimte nodig om spullen op te slaan dan is het handig als je een opslagruimte bij jou in de buurt kan vinden. Hier vind je meer informatie over het vinden van opslagruimtes en wat daarbij komt kijken. 

 

Het vinden van een opslagruimte

Het is niet supermoeilijk om een tijdelijke of permanente opslagruimte te vinden die je kan gaan huren. In vrijwel elke dorp en stad is er een bedrijf die opslagruimte verhuurd aan consumenten. Ook kan je ervoor kiezen om een garagebox via de gemeente aan te vragen maar dit kan heel lang duren voordat je akkoord hebt en daar kan je beter niet op wachten als je vrijwel direct een opslagbox nodig hebt. Bovendien zijn de garageboxen vaak ook niet waterdicht en dat kan resulteren in vochtschade aan je spullen. Dat wil je natuurlijk het liefst voorkomen. 

 

Waar moet je op letten bij het huren van een opslagruimte?

Als je een opslagruimte huren Leiden bij een bedrijf die zich richt op de verhuur van opslagruimtes dan weet je dat je spullen ten allen tijden veilig opgeslagen staan. Je krijgt je eigen sleutel van een opslagruimte en er is vaak een groot aanbod beschikbaar aan opslagruimtes. Het is belangrijk dat je de regels goed leest want sommige producten zoals chemische spullen en motorvoertuigen mogen niet altijd of nooit opgeslagen worden. Ook is het vrijwel altijd verboden om ontvlambare goederen op te slaan. Mocht er brand uitbreken dan kan jij voor de kosten opdraaien. Het is ook belangrijk dat jij de huur van de opslagruimte blijft betalen, als je dit niet doet en je achterstand ook niet wegwerkt, dan is de kans groot dat de verhuurder van de opslagruimte de opslagruimte mag ontruimen of de inhoud mag veilen. Dit hoeft namelijk zonder tussenkomst van een deurwaarder. 

 

Opslagruimte voor verhuizen

Wanneer je gaat verhuizen en je nieuwe woning is nog niet helemaal klaar, dan is het vervelend als alle meubels in de weg staan tijdens het verbouwen of opknappen van je nieuwe woning. Je kan daarom het beste een beveiligde opslagruimte huren. Zo weet je namelijk dat je meubels goed en veilig opgeslagen staan en ook dat ze niet beschadigd kunnen raken.  Wanneer je klaar bent met het opknappen of verbouwen van je nieuwe woning dan kan je de opslagruimte leeghalen en het contract opzeggen. Vaak zitten hier geen termijnen aan verbonden. 

Share

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Veilig op de weg met de motor

Het aanschaffen van een motor is voor veel rijders een langgekoesterde wens die in...

Goedkoop printen doe je zo

Als je een eigen onderneming hebt dan is het belangrijk dat je een betrouwbare...

Dit mag je niet vergeten bij een reis naar een ver land!

Er zijn jaarlijks erg veel Nederlanders die besluiten om naar het buitenland te gaan....

Kies de professionele of zakelijke verlichting voor een prachtige sfeer

Het gebruiken van verlichting is rondom bepaalde feestdagen altijd een goed idee. Er zijn...