Mensen verdienen veel geld met het investeren in cryptovaluta’s

Je zult inmiddels vast en zeker op de hoogte zijn dat er veel mensen behoorlijk wat geld hebben verdiend met cryptovaluta’s. Is het niet via het nieuws, de krant of via vrienden, dan is het wel door de vele spam e-mails die door bepaalde bedrijven verzonden worden. Wanneer mensen horen dat er ergens veel geld mee verdiend wordt, dan vergeten ze wel eens om ook even de eventuele nadelen en risico’s op te zoeken. 

Investeren in cryptovaluta lang niet altijd winstgevend

Natuurlijk blijven de bekende succesverhalen in het geheugen bewaard. De vaak jonge mensen die enkele euro’s geïnvesteerd hebben in bitcoin, die nu miljoenen waard zijn, iedereen kent deze verhalen. Echter, de verhalen van mensen die bitcoin op het hoogste punt hebben gekocht en binnen enkele dagen hun kapitaal zagen halveren worden een stuk minder onthouden en besproken.

Dit terwijl het natuurlijk wel enorm belangrijk is om te weten waar je mee bezig bent als je besluit om geld in crypto te investeren.

Koop cryptovaluta’s op een veilige plaats

Het investeren in cryptovaluta’s wordt op steeds meer plekken aangeboden. Doordat er steeds meer brokers zijn waar je terecht kunt, zijn er ook websites die je beter niet kunt gebruiken. Het is natuurlijk zaak dat jouw investering op een veilige plek staat waardoor je er goed aan doet om eerst onderzoek te doen.

Er zijn verschillende websites waar meer informatie te vinden is over de verschillende crypto brokers. Zo kun je bijvoorbeeld in een Bitmymoney review exact lezen waar je aan toe bent als je besluit om in zee te gaan met deze broker.

Laat je niet gek maken door winsten van een ander

Naast dat je cryptovaluta’s het best op een veilige plek kunt kopen is het ook van belang dat je niet te veel kijkt naar de winsten van anderen. In het verleden behaalde resultaten zijn namelijk echt geen garantie voor de toekomst.

De koersen van cryptocurrencies kunnen namelijk behoorlijk fluctueren waarbij uiteraard enorm grote stijgers te zien zijn. Echter, in het verleden is maar al te vaak ook gebleken dat een munt in zeer korte tijd een heel stuk minder waard kan worden. Zo kan het zelfs voorkomen dat een munt in een dag tijd 40 keer minder waard wordt.

Hou het nieuws en socialmedia in de gaten

Het is in het verleden gebleken dat nieuwsberichten of berichten van een bekend persoon via social media een enorme impact kunnen hebben op de koers van cryptomunten. Handelen aan de hand van positieve of juist negatieve nieuwsberichten kan dan ook sterk in je voordeel uitpakken. Echter, het kan natuurlijk ook een goede strategie zijn om te investeren voor de lange termijn.

Share

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Een laptop huren kan de perfecte oplossing zijn

Wanneer je een eigen bedrijf hebt en je hebt personeel in dienst, dan moet...

De gids voor het geven van een goed verjaardagscadeau

Als u van plan bent iemand een verjaardagscadeau te geven en zich afvraagt welke...

Visitekaartjes drukken voor een goede indruk

Lange tijd, de afgelopen twee jaar, ging al ons werk vooral online. Je sprak...

Is EPDM lijm gevaarlijk?

EPDM lijm is een soort lijm die gebruikt wordt om EPDM mee vast te...