Silent Disco Utrecht, voor een leuk feestje

Silent disco, wie wil dat nou niet? Tegenwoordig zie je dit steeds vaker en het is dan ook een hartstikke leuk uitje met een paar vrienden, of bijvoorbeeld als bedrijfsuitje. Zo kun je een silent disco in Utrecht huren, en dan krijg je alle benodigdheden opgestuurd. Zo kun je bijvoorbeeld een silent disco in Utrecht in het park organiseren, of op het werk. De koptelefoons worden gewoon opgeladen bezorgd, en vaak kun je 10 uur lang muziek luisteren. Ook zit er een zender bij, die meestal bereik heeft tot 500 meter. En vaak heb je de keuze uit meerdere zenders. Je kunt dus overal waar je bent een silent disco in Utrecht organiseren, of ergens anders dan Utrecht. Na afloop van de silent disco kun je alles weer terugsturen, en dit gaat meestal via een PostNL punt. Waar zou je nog meer een Silent Disco kunnen organiseren?

Silent Disco Amsterdam

Naast Utrecht, is het ook mogelijk om een silent disco in Amsterdam te organiseren. Alles werkt dan precies hetzelfde als de silent disco in Utrecht. De benodigheden worden opgestuurd en dan kun je gaan genieten van een silent disco in Amsterdam. Wat dacht je ervan om dit te organiseren in het vondelpark met een aantal vrienden? Bijvoorbeeld omdat iemand jarig is, of omdat iemand geslaagd is voor zijn examen. Er zijn genoeg redenen waarom je een leuke silent disco in Amsterdam zou kunnen organiseren. En het zou al helemaal mooi meegenomen zijn als het lekker weer is, als er op de planning stond om het buiten te organiseren. Natuurlijk is het dan ook mogelijk om de plannen aan te passen, zodat je een silent disco in Amsterdam binnen kan organiseren. Bijvoorbeeld bij iemand thuis in de woonkamer, als die groot genoeg is voor het aantal mensen dat je hebt uitgenodigd. Wil jij een silent disco set huren?

Silent disco set huren

Als je een silent disco set wil huren, dan kan dat gemakkelijk online. Via de website heb je vaak mogelijkheden om meerdere sets te bestellen, bijvoorbeeld met 10 koptelefoons, 25 koptelefoons of 50 koptelefoons. Heb je meer koptelefoons nodig? Dan is het vaak ook mogelijk om grotete sets aan te schaffen, met meerdere koptelefoons. Meestal gaat het wel tot de 200 koptelefoons. Dit komt perfect van pas als je als bedrijf een grote ruimte hebt afgehuurd, en met alle medewerkers een feestje wilt houden tijdens een silent disco! Met wie ga jij een silent disco huren?

Share

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Wat heb je nodig voor het verzenden van een pallet?

Als je een eigen bedrijf hebt dat zich bezighoudt met het produceren of verkopen...

Redenen om te kiezen voor glasvezel

Het internet is een ontwikkeling die sinds kort is komen opbloeien, steeds meer mensen...

Visitekaartjes drukken voor een goede indruk

Lange tijd, de afgelopen twee jaar, ging al ons werk vooral online. Je sprak...

Zo scoor je de perfecte padel spullen: van schoenen tot starvie racket

Padel is een sport die aan populariteit wint in Nederland. Het is een mix...