Een traditioneel kerstpakket wordt nog steeds gewaardeerd!

Het lijkt nog heel ver weg, maar voor je het weet is het alweer kerst. En dus wordt het echt tijd om je voor te bereiden op die leukste periode van het jaar. Je mag, als werkgever, veel mensen blij maken met een kerstpakket en misschien ook wel een bonus. Maar het is dan wel van belang dat je je goed voorbereid. Je wilt immers wel aankomen met een mooi kerstpakket. Nu kun je kiezen voor bijzondere kerstpakketten met een bepaald thema, maar je kunt ook gaan voor een traditioneel kerstpakket. Een traditioneel kerstpakket is echter niet per se een ouderwets kerstpakket. Je kunt ook van een traditioneel kerstpakket iets bijzonders maken.

Een traditioneel kerstpakket speciaal voor jouw bedrijf

Wanneer jij waarde hecht aan tradities, dan is het mooi om dat in je bedrijf terug te laten komen. Dit kun je doen door ieder jaar weer een kerstlunch te organiseren op je werk. Door een paasbrunch te organiseren voor je medewerkers en hun kinderen. Door Sinterklaas en pieten te laten komen om cadeautjes en gedichten uit te delen, maar ook door een traditioneel kerstpakket samen te stellen. Dit kan dat een kerstpakket zijn dat alleen in jouw bedrijf traditie is. Denk dan bijvoorbeeld aan glühwein in plaats van een gewoon flesje wijn. Of misschien wel een pakket dat helemaal in rood is samengesteld.

Hoe vind je het perfecte kerstpakket?

Om het perfecte kerstpakket voor jouw medewerkers te vinden hoef je de deur niet uit. Je kunt dit gewoon, nu al, vanuit je bureaustoel regelen. Je kunt kant en klare pakketten kopen en deze laten bezorgen wanneer de kersttijd is aangebroken, maar je kunt ook een afspraak maken met een van de adviseurs en zo het ultieme kerstpakket voor jouw bedrijf samenstellen. Dat kan dan in een bepaalde kleur zijn of juist in een bepaald thema. Je kunt gaan voor klassiek, maar ook voor heel modern. Het is maar net wat jij graag wilt weggeven aan je medewerkers!

Vergeet niemand tijdens het uitdelen van de kerstpakketten!

Er zijn maar weinig dingen zo vervelend als het per ongeluk vergeten van een medewerker wanneer de kerstpakketten worden uitgedeeld. Natuurlijk weet je nu nog niet of iedereen die op je lijstje staat in december nog werkzaam is in jouw bedrijf, maar zorg in ieder geval dat je voor iedereen die nú in dienst is een kerstpakket hebt staan. Verwacht je voor de kerst nog mensen aan te nemen? Hou daar dan, met bestellen, rekening mee!

Share

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Wat kun je als werkgever doen om je personeel tevreden te houden?

Als jij een eigen bedrijf hebt of een leidinggevende functie bekleedt bij een groot...

Waarvoor kun je een letselschadevergoeding krijgen?

Je hebt vast wel eens gehoord van een letselschadevergoeding. Maar weet je ook wat...

Boost je seo met duitse backlinks op een linkbuilding platform!

Wil je de zichtbaarheid van je website vergroten? Overweeg dan eens om Duitse backlinks...

Leg je mooiste herinneringen vast met het Photoflyer Instax pakket

Eindelijk is de pandemie een beetje voorbij. Ik gebruik hier bewust het woord “beetje”...