Opslag huren Den Haag met mogelijkheden voor cross docking

Stel. Je bent ZZP'er in de bouw en je woont in hartje Den Haag. Dan is de kans vrij klein dat je aan huis de ruimte hebt om al je materialen op te slaan. Het is dan goed om te weten dat er zoiets bestaat als opslag huren Den Haag. Hier kun je je materialen direct naartoe laten brengen. De medewerkers van opslag huren Den Haag dragen er zorg voor dat jouw materialen op de juiste wijze worden opgeslagen. Heb je je materialen nodig, ergens in de binnenstad of net buiten Den Haag? Dan is het, dankzij cross docking, mogelijk om deze te laten afleveren. Je hebt met opslag huren Den Haag een compleet magazijn, met medewerkers tot je beschikking. Hoe fijn is dat?

Opslag huren Den Haag kan al voor één pallet

Je hoeft geen grote ruimte te huren bij opslag huren Den Haag. Als het gaat om het tijdelijk opslaan van één pallet, dan kan dat ook gewoon! Natuurlijk kun je er ook al je bouwmaterialen voor de komende klussen opslaan, het is maar net wat je wilt. Een ander groot voordeel van opslag huren Den Haag is cross docking. Dit is een manier van logistiek die veel gedoe kan besparen. Zo kun je bijvoorbeeld je complete order laten leveren in de opslagfaciliteit en deze daarna laten verspreiden bij afleveradressen. Dit gebeurt emissievrij.

Wat zijn de voordelen van cross docking?

Het grootste voordeel is voor het milieu: een grote vrachtwagen, geladen met materialen voor veel verschillende klanten hoeft, om die ene pallet van jou af te leveren, alleen maar even de A4 te verlaten om te kunnen lossen. Deze vrachtwagen hoeft niet de complete stad door. Heb je je pallet(s) met materialen nodig, thuis of op een klus? Dan kun je gewoon even contact opnemen en dan wordt deze emissievrij, dus zonder uitstoot van schadelijke gassen, bij je bezorgd.

Kan ik altijd bij mijn spullen?

Dat kan als je, binnen de opslagfaciliteit een eigen ruimte huurt. Je kunt dan 24 uur per dag en 7 dagen per week bij je spullen. Kies je voor het gemak van de grote opslag? Dan kan je niet bij je spullen. Deze worden in ontvangst genomen door medewerkers en, als jij daarom vraagt, doorgestuurd naar jouw klanten of naar je klus. Je hebt dus een compleet magazijn mét personeel tot je beschikking. Afspraken over het leveren en aannemen van pallets maak je gemakkelijk online. Deze beveiligde opslag kan ook de oplossing zijn voor jouw probleem!

Share

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Hoe vol mag een puincontainer?

Als je plannen hebt om te gaan verbouwen om sloopwerkzaamheden uit te gaan voeren,...

Tafeltje dekje: maak het eenvoudig met een maaltijdservice aan huis 

Ben jij al bekend met tafeltje dekje? In veel gevallen is dit een goede...

Welke advocaat moet je wanneer inschakelen?

Als je een rechtzoekende bent, heb je het er maar zwaar mee. Een rechtzoekende...

Zo maak je jouw huis en tuin zomerklaar

Het is weer die tijd van het jaar! De tijd dat je eindelijk kunt...