Een Moroccanoil masker geeft je haar een boost

Je haar heeft het zwaar te verduren. Je stelt het bloot aan allerlei invloeden. Denk dan aan de zon in de zomer, het chloor van het zwembad en het zout van de zee. Maar ook het föhnen om je haar weer in model te brengen kan een flinke impact hebben. Je moet goed voor je haar zorgen. Alleen zo blijft het mooi en zacht en stralend. Maar hoe doe je dat? Je kunt beginnen bij de basis: zorg goed voor jezelf, dan zorg je goed voor je haar. Drink voldoende water, eet voldoende vitamines en vergeet niet om calcium binnen te krijgen. Wil je je haar een extra boost geven? Dan is een Moroccanoil masker een goed idee!

Hoe gebruik je een Moroccanoil masker?

Een Moroccanoil masker gebruik je naast je normale haar-routine. Eén keer per week neem je wat extra tijd en gebruik je het Moroccanoil masker. Je wast je haar, gebruikt conditioner en daarna pak je het potje of de flacon Morocccanoil masker. Je doet dit, volgens de voorschriften, in je haar en laat het even intrekken. Dan spoel je het weer uit. Je zult al snel het verschil merken. Wanneer je het Moroccanoil masker één keer per week gebruikt zul je zien dat je haar minder pluizig wordt en dat je de glans die misschien was verdwenen weer terug krijgt.

Moroccan oil is een natuurproduct

Ook professionele hairdressers maken graag gebruik van Moroccan oil. En dat is niet zo vreemd. Moroccan oil is een product dat absoluut niet schadelijk is voor haar en dat het haar altijd weer zal laten stralen. Hierdoor wordt al snel het gewenste resultaat bereikt en dat is natuurlijk wat je wilt. Je wilt niet al te veel moeite hoeven doen en je wilt ook niet al te veel geld moeten uitgeven. Dat lukt allemaal wanneer je het Moroccanoil makser gebruikt.

Je haar heeft heel wat te verduren

Vooral in de zomer is de zon een aanslag op de gezondheid van je haar. Denk dan aan iedere plons die je in het zwembad met chloor neemt, waarna je je haar aan de zon laat drogen. Je haar zal pluizig worden en droog. Ook zal het, na verloop van tijd, steeds minder gemakkelijk te borstelen zijn. Om je haar goed te verzorgen en je tóch te kunnen vermaken bij het zwembad en in de zon is het verstandig om wat extra aandacht te besteden aan je haar. Dat zal je goed doen!

Share

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Je eerste woning inrichten

Heb je net een woning gekocht? Je eerste huisje waar je waarschijnlijk jaren in...

In welke mate maken overheidssteun en investeringen in nieuwe technologieën het verschil voor de economie van landen in europa?

Hoe beïnvloeden overheidssteun en investeringen in nieuwe technologieën de Europese economie? Overheidssteun en investeringen...

Zo houd jij je gezondheid op peil

Om zoveel mogelijk uit de dag te halen en je lekker te voelen op...

Denk je dat minder (of geavanceerdere) technologie ons leven in katendrecht werkbaarder en makkelijker kan maken door innovatieve apps internet of diensten te integreren...

KATENDRECHT KRIJGT EEN TECHNOLOGISCHE BOOST! Heeft u ooit gedacht dat technologie ons leven in Katendrecht...